Andy Studio

Andy Studio

Анди и Дани са братя с голяма страст към видеоигрите, която отдавна не е само развлечение, но и основен акцент в съдържанието им. Двамата активно се ангажират със създаването на гейминг моменти, хумористични постове, забавни пранкове и разнообразни дневници от общи пътувания.

Емил Конрад

Емил Конрад

Името на Емил Конрад отдавна се е превърнало в синоним на YouTube, но присъствието му остава все толкова ярко с всяка следваща социална мрежа. Актуалната поредица "В леглото с Емил Конрад” предлага свеж поглед към личния свят на любими известни личности, а неподправеното му отношение към случващото се наоколо привлича вниманието на стотици хиляди фенове.

Китодар Тодоров

Китодар Тодоров

Китодар Тодоров е добре познат на българската публика с участието си в редица филми. Всъщност той е от хората, които могат да я разсмеят искрено с минимални усилия. Вярваме, че такава е и целта на YouTube канала му, в който откриваме ревюта, забавни предавания, срещи със специални гости и още.

Стан

Стан

Вярно е, че Стан е един от най-известните създатели на видео съдържание у нас. Той обаче е и разказвач на истории. Уменията му в областта на снимането и писането превръщат неговите комедийни скечове, кратки филми и вдъхновяващи проекти в запомнящо се екранно преживяване. Преживяване, което е забавно, задълбочено или просто провокиращо разговор.

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

SPONSORS