Венцислав Благоев

Венцислав Благоев

Венцислав Благоев не просто създава музика, той прави история чрез звуците. Страстта му се излъчва във всеки тон и нота, а миксирането е неговата истинска сила. Споделяйки различни съвети и техники от процеса, Венци превръща музикалния свят в по-достъпно и разбираемо място за всички.

Вероника и Илиян - Чонситата

Вероника & Илиян - Чонситата

Вероника и Илиян споделят своята уникална динамика със забавни видеа в Tik Tok. Отскоро обаче историята им включва друг важен персонаж - дъщеря им София. Техният път към популярността включва искрящ хумор и невероятна химия, която задължително вървят ръка за ръка с искреността, забавлението и любовта.

Лили Аначкова

Лили Аначкова

Цветната гледна точка на модела и инфлуенсър Лили Аначкова стои зад нейното влияние в социалните мрежи. TikTok е мястото, на което се чувства искрено в свои води, а Instagram профилът и погледът ѝ към действителността е също толкова пъстър, колкото са интересите ѝ.

Милен Колев

Милен Колев

Милен е истински артист по душа, с голяма страст към музиката и театъра. Обича да пее и да се впуска в разнообразни образи, за да пренесе идеите и чувствата си към публиката. В социалните мрежи е популярен като "Учителката” или "Майката” на TikTok, но до артистичния аспект стои по-важна и по-лична кауза, която движи напред - възможността да информира за живота и предизвикателствата, пред които са изправени хората със синдром на Даун.

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

SPONSORS