Magi San

Magi San

Маги Александрова е добре позната като Magi San още от времето, в което влогърството не беше стигнало сегашните си мащаби. Връщайки лентата достатъчно назад, нейните забавни и полезни видеа ѝ помогнаха да събере лоялна аудитория. Същата, която в момента проследява conscious начина на живот и семейните приключения с малката Дивна.

Бояна Генова

Бояна Генова

Зад гърба си Бояна Генова има участие в "София ден и нощ” и популярното риалити предаване "Игри на волята”. В още по-реалния живот тя е основател на бранда за здравословни десерти Bosy Healthy, а отскоро влезе в нова роля - тази на майка на Борис, която съчетава успешно със спорта и присъствието си онлайн.

Мона Гочев

Мона Гочев

Мона Гочев е позната на широката аудитория с участието си в сериала "Революция Z”. Към днешна дата тя е майка на Никола и Леа, която се появи на бял свят по-рано на тази година. Голяма част от каналите ѝ са насочени именно към теми, свързани със семейството, отглеждането на две деца и съпътстващите ги емоции.

Теодора Тодорова

Теодора Тодорова

Теодора Тодорова знае, че балансът между успешна кариера и обогатяващи лични взаимоотношения е важен. Постига го перфектно. Тя е собственик на дентална клиника и доктор с богат опит и страст към професията. Отдадеността към пациентите я превръща в първи избор за мнозина, а извън работно време ще я откриете в социалните мрежи, споделяйки най-ценните семейни моменти.

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

SPONSORS