Андреа Банда Банда

Андреа Банда Банда

Няма как да сбъркаш чувството за хумор на Андреа Банда Банда. Тоест няма как и да не следваш всяка нейна стъпка - от канала "Дръж ми пуканките”, който я направи популярна, до Instagram акаунта ѝ, в който сега не се притеснява да поднася креативната си гледна точка за модата, културата, трендовете и политиката.

Деница Василева

Деница Василева

Не сме сигурни дали можем да го направим, но ако все пак се налага да опишем Деница Василева с няколко думи, бихме я нарекли стилна dog mama. Приключенията сякаш я следват по петите, а всяко някак задължително е облечено в нейната разпознаваема естетика.

Ивомила Петкова

Ивомила Петкова

Ивомила Петкова започна да върви пътя към големия успех с победата в уеб риалитито "InstaQueen”. Още тогава тя светкавично записа името си в света на модата и инфлуенсърството, а днес смело можем да я наречем вдъхновение за много от нейните Instagram последователи. Също както в реалния живот, пред тях Ивомила е винаги откровена, винаги себе си и винаги готова за приключения.

Стефи

Стефи

Стефи е виртуозен дигитален творец и предан почитател на красотата и пътуванията, но преди всичко - вдъхновяващо присъствие в онлайн пространството. Независимо дали споделя личния си житейски опит, разкрива тайните на перфектната кожа и безпогрешния макиаж, или показва изумителни дестинации, тя го прави без излишна претенциозност и с винаги широка усмивка.

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

SPONSORS