Димитър Андонов

Димитър Андонов

Като главен редактор на GRAZIA, Димитър Андонов отговаря за съдържанието и визията на бранда в принт изданието и всички дигитални платформи – graziaonline.bg, Facebook, Instagram, TikTok. Той се присъединява към екипа на списанието, поемайки ролята на онлайн редактор, а впоследствие и тази на digital мениджър на заглавията в медийната група. Макар през по-голямата част от времето да публикува съдържание извън личния си акаунт, вярва, че интересните истории заслужават да бъдат разказани. Защото стига да е поднесено правилно, силното присъствие в социалните мрежи няма как да остане незабелязано.

Марин Агандеров

Марин Агандеров

Марин Агандеров е основател и управляващ партньор в първата YouTube сертифицирана мрежа от канали в България – TalentМedia. Компанията е и най-голямата инфлуенсър маркетинг агенция в страната. Има над 12 години опит в областта на дигиталния маркетинг. Член на IAB Bulgaria, специализирал мениджмънт в IESE Business School.

Мария Гергова-Бенгтссон

Мария Гергова-Бенгтссон

Мария Гергова-Бенгтсон е основател и собственик на Юнайтед Партнърс, една от  3-те най-добри агенции в България през последните 10 години, обявена за най-добра PR агенция в България за 2016г.

Мария е член на Съвета на IPRA в продължение на 4 години, а по-късно и член на УС на IPRA отново за същия период. Тя е избрана за президент на Международната PR асоциация за 2009 г. – първият президент на IPRA от региона на Централна и Източна Европа през 55-годишната история на IPRA.

За последните 20 години Мария Гергова-Бенгтсон разработва и осъществява редицa комуникационни кампании за клиенти като Procter & Gamble, Nestle, IBM, Bayer, AbbVie, VIVACOM, Diageo, Intel, Western Union, ING Банк, Европейската комисия, Philips, UNICEF и още много други. През 2002 г. тя е обявена за PR специалист на годината от Българското PR дружество.

Слав и Хубен

Слав и Хубен

Артистичното дуо Слав и Хубен, което твори и се развива в ритъма на световните модни тенденции провокира съзнанието на всички със сетивност за красивото. Двамата стоят зад безброй сесии, корици на списания, специални проекти и въобще всичко, което изисква прецизен поглед, артистично мислене и перфектно изпълнение. Вярват в съдържанието, което ги прави смисленото присъствие на родната фешън сцена.

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

SPONSORS