Гери Баева

Гери Баева

Някои я познават като момичето COCO, което знае какво искат жените, за да се чувстват по-красиви и уверени. Други пък вероятно не спират да се вдъхновяват от вкусните рецепти в блога ѝ Beyond the Yummy, от кулинарните ѝ пътешествия и всички онези истории за живота, които не спира да споделя с последователите си. Самата тя се определя като обичана жена, щастлива майка, идеен генератор и сбъдващ мечтите си човек и по пътя ѝ я води най-силно вярата, че за да получиш, трябва да дадеш.

Константин Таквор

Константин Таквор

Константин Таквор е един от най-артистичните и емоционални готвачи в Топ 10 на „MasterChef". Освен с вкусните си рецепти, Константин е известен и в актьорските среди. Обича планината, приключенията, предизвикателствата, толкова колкото обича и да готви.  

Никола Симеонов

Никола Симеонов

Никола Симеонов е един от любимите ни кулинари, известни в публичното пространство. След участието си във втория сезон на "Hell’s Kitchen”, където стига до заветното второ място, той дели времето си между две кухни - неговата и тази на предаването "На кафе”, където виждаме и усещаме футуристичния му дух. Дори когато става дума за добре познати рецепти.

Тео Владиславов

Тео Владиславов

Тео Владиславов остава в историята като един от най-младите и талантливи участници, влизали във формата "Masterchef”. След предаването той превръща Instagram в своето кулинарно местенце, споделяйки креативни рецепти, и информация за различни благотворителни кампании.

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

SPONSORS