Валерия Йорданова

Валери Йорданова

Определението "кралица на ваканциите” отива страшно много на Валери Йорданова, тъй като влоговете ѝ от различни пътувания генерират стотици хиляди гледания в интернет пространството. Когато не е във Франция, Гърция или на другия край на света, тя споделя модни тенденции, козметични продукти и всичко, което прави животът по-красив и по-вълнуващ, отколкото е всъщност.

Глория Петкова

Глория Петкова

Тя напълно отговоря на определението за it момиче, защото завихря около себе си буря от вдъхновение. Глория отдавна е част от света на модата, но с личния си стил отдавна се е превърнала в истинска муза. Трудно е да влезем в обувките ѝ независимо дали пуска музика в ролята си на DJ, дали е на сцената като певица или застава пред камерата като актриса или модел. Затова пък сме сигурни, че тя с лекота влиза в перфектния чифт, за да завърши поредния си безупречен аутфит.

Денина Мартин

Денина Мартин

Няколко секунди в Instagram профила на Денина Мартин са достатъчни, за да ги забележите – усмихнатия поглед над живота, романтичната естетика, съвършения усет към модата. Творческият ѝ път онлайн започва с блога deninamartin.com, а от 2019 г. насам естествено продължение на работата ѝ е едноименният бранд Denina Martin Collection, който умело пише правилата на добрия стил. Също като самата Денина.

Полина Илиева

Полина Илиева

Свежият и изчистен стил на Полина Илиева не само слага основите, но и перфектно представлява quiet luxury течението в модните среди. Съвременна, вдъхновяваща, задължително себе си, често може да я засечете по улиците на големите европейски модни столици. Кадрите от тях, разбира се, са повече от зашеметяващи.

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

SPONSORS