Ваня Петрова

Ваня Петрова

Ваня Петрова познава отлично объркващите beauty съставки. Това е причината в нейните social media канали да откривате силна любов към модата, животните и далечните дестинации, но и ценни препоръки, когато става дума за продукти, техники и всичко между тях.

Марина Младенова

Марина Младенова

Може да видите работата на Марина Младенова в редица фотосесии, ревюта, телевизионни предавания и реклами. Тя е завършила специалност Мода в Националната художествена академия, била е главен гримьор на Max Factor за България в продължение на 5 години и е носител на "Златна игла” в категория „Моден гримьор на 2018 г.” Отношението ѝ към грима не може да бъде сбъркано, а неповторимият ѝ поглед е украсявал страниците на GRAZIA, OK!, Esquire, Forbes и др.

Снежана Атанасова

Снежана Атанасова

Снежана Атанасова е от щастливците, успели да превърнат страстта си в нещо повече. Тази към козметиката я подтиква да създаде собствен beauty блог - snejanaatanasov.com, който е отражение на нейната същност и поглед към света. Когато не е онлайн в него, тя обича да пътува и споделя рецепти с последователите си.

Стефи Шотова

Стефи Шотова

От самото начало движеща сила в онлайн присъствието на Стефи е любовта към козметиката. С течение на времето хобито ѝ се превръща в работа, която днес споделя със своето интернет семейство. Членовете му обръщат поглед към @eatlovemakeup за всяка важна beauty стъпка, а тя не пести честното си мнение. Храна, любов и грим. Наистина, какво повече?

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

SPONSORS